Alkaen 776,25 € / vrk

Joutsen on viihtyisä nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu 2-kerroksinen Kontion hirsihuvila meren rannalla. Huvila sopii mainiosti niin lomanviettopaikaksi kuin myös kokous- ja virkistyskäyttöön.

Alakerrassa on avara olohuone, hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, kolme kahden hengen makuuhuonetta omilla wc-/suihkutiloilla, takkahuone, neljä wc:tä, yhteinen suihkuhuone ja sähkösauna. Yläkerrassa on neljä kahden hengen huonetta ja huoneiden viereisellä parvella on kolme vuodetta. Takkahuoneesta on käynti katetulle kalustetulle terassille. Grillaukseen on terassilla kaasugrilli ja takapihalla muurattu hiiligrilli.

Joutsen toimii hyvin kokous- ja koulutustilana pienille ja suuremmillekin ryhmille. Viereinen paritalo tarjoaa tarvittaessa lisämajoitustilaa, jolloin makuuhuoneita voi olla yhteensä 13 kpl. Huvilassa on vakiovarusteina fläppitaulu, heijastuskangas ja lisäpöytiä/-tuoleja. Videotykki on vuokrattavissa. 

Majoitukseen sisältyy tilauksella ilmoitetun henkilömäärän mukaiset liinavaatteet pedattuina, kylpy- ja kasvopyyhkeet, loppusiivous, korillinen takkapuita, internet-yhteys, soutuveneen käyttö Rönnäsin yhteisrannassa, pelastusliivit, wc- ja talouspaperit sekä puhdistusaineet ja -välineet. 

Lemmikit sallittu erikseen sovittaessa lisämaksusta.

Perustiedot

KohdeLoviisa
Meritie 120,07750 Isnäs
Lomakohteen tyyppi:Huvila
Asuinpinta-ala:230 m²
Vuoteiden määrä:17
Rakentamisvuosi:2005
Lisätietoja:Mökit ja huvilat ovat vuokrattavissa perhelomailuun, virkistäymiseen ja kokoustyöskentelyyn ympäri vuoden. Hyvin varustelluissa ja huolella pidetyissä mökeissä ja huviloissa on omat keittiöt, saunat ja tulisijat.

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:alakerrassa lattialämmitys, syöttötuoli, ulkona kaasugrilli (sis. kaasupullon)
Astiastot:30
Pihan kuvaus:merinäköla, metsäluonto, pihalla n. 6 pysäköintipaikkaa
Ranta:meri
Rannan kuvaus:yhteinen ranta-alue, laituri ja soutuveneet muiden mökkien kanssa.
Aktiviteettien kuvaus:kalastus- ja veneretkien varaukset, kajakkien, polkupyörien ja lumikenkien vuokraukset arkisin klo 8-16, puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi

Liikenneyhteydet ja palvelut

Palvelut:Erikseen vuokrattavissa videotykki HDMI- ja VGA-liitännällä.
Opastetut kalastus- ja veneretket saaristoon, ohjatut aktiviteetit ryhmille, hyvän olon palvelut ja ateriapalvelut huviloihin. Välinevuokraamosta kajakkeja, polkupyöriä ja lumikenkiä. Tilaukset puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi
Liikenneyhteydet:Oma auto, taksi
Ajo-ohjeet:Poistu E18 moottoritieltä liittymässä 64 (Vanhakylä/Gammelby). Aja 14 km tietä 1580 Isnäsiin ja kylän jälkeen käänny vasemmalle Rönnäs/Kabböleen. Aja 2,3 km tietä 1580 ja käänny vasemmalle Rönnäsin mökit ja kokoustilat -opasteen kohdalla. Aja 1,5 km Meritietä ja käänny alamäen jälkeen risteyksessä oikealle. Meritie jatkuu oikealle. Aja suoraan eteenpäin ja käänny vasemmalle Meritie 120 kohdalla. Aja alas mäkeä ja oikealle huvilan pihaan.

Välimatkat

Lähimmät suuret kaupungit80 km
Helsinki (länteen)
Kouvola (koilliseen)
Kotka (itään)
Lähimmät pikkukaupungit26 km
Porvoon keskusta, visitporvoo.fi
36 km Loviisan keskusta, visitloviisa.fi
Ruokakaupat19 km
ABC Vanhakylä S-market ja pankkiautomaatti
Koskenkylä K-market
Lähikahvilat/ravintolat1 km
SeaGolf Rönnäs, Kahvila & klubiravintola
4 km Isnäs Café & Bar Tirkku
Golfkenttä1 km
Meren rantaan120 m

Tiedustelut

Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Kauppias
Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Näytä ostoskori