Rönnäs Seaside Resort

Rönnäs sijaitsee Loviisan merellisissä maisemissa tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään. Rönnäs tarjoaa ympäri vuoden rauhallisen miljöön perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Mökit ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin omilla keittiöillä, saunoilla ja tulisijoilla. Majoituksen oheen tarjoamme opastettuja kalastusretkiä, ateriapalveluita ja luontoaktiviteetteja.

Tervetuloa!

Majoitus

Rantasauna

Meren rannalla sijaitseva Rantasauna on nykyaikaisin mukavuuksin varustettu hirsitalo, joka tarjoaa viihtyisän tilan päiväkokouksille ja saunailloille sekä virkistyspäivien ja pienten juhlien viettoon.

Varaa

Kokous

Rönnäs on erinomainen valinta luonnonrauhaa, yksityisyyttä ja kiireettömyyttä arvostaville asiakkaille. Kauniit saaristomaisemat ja viihtyisät huvilat luovat rauhallisen ympäristön työnteolle. 

Tutustu kokouspalveluihin

Catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme tarjoilut kokous- ja virkistyspäiviin sekä perhejuhliin ja illanistujaisiin.

Catering-palvelut

Kalastus

Kaikki saariston suojassa toteutettavat kalastusretket soveltuvat hyvin sekä vasta-alkajille kuin kokeneille kalastajille. Kalastukseen käytetään erityisesti sitä varten suunniteltuja turvallisia veneitä, jotka on vuokravenekatsastettu.

Varaa tästä kalastus

AKTIVITEETIT JA OHEISPALVELUT

Miltä kuulostaisi reipas pyörälenkki maisemista nauttien, ihana hemmotteluilta saunalla rentoutuen tai vaikka veneretki merituulia tuoksutellen? Järjestämme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja vaihtoehdoistamme löytyy varmasti jokaiselle sopivaa tekemistä.

 

Lue lisää ja varaa

RUOTO PREDATOR CLASSIC KALASTUSKILPAILU

Ruoto Predator Classic Finland on kansainväliseen "pyydä ja päästä" -tyyliin järjestettävä heittokalastuskilpailu. Kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 ja onnistunut tapahtuma sai jatkoa syyskuussa 2016, 2017 ja 2018. Tapahtumasta on jo muodostunut perinne, joka saa jatkoa 19-22.9.2019. Kisapaikkana toimii Rönnäs, joka sijaitsee Loviisassa Pernajanlahden rannalla.

Kilpailualueena toimii Pernajanlahti.

Kisakalat ovat ahven, hauki ja kuha, joiden yhteispituus ratkaisee voittajan. Saaliiksi saadut kalat mitataan ja valokuvataan, jonka jälkeen ne vapautetaan. Kilpailun voittaja palkitaan rahapalkinnolla.

Tulokset

Ajankohtaista

21.01.2019

Uudet www-sivut käyttöön

Rönnäs Seaside Resort ottaa parhaillaan käyttöön uusia www-sivuja. Täydennämme ja lisäämme tietoja. Uudet...

Rönnäs Instagramissa

Kartta ja osoitteet

Meritie 146 - Pihlaja, Mustikka, Puolukka, Karpalo, Kanerva, Selja, Kataja, Paju

Meritie 136 - Rantasauna

Meritie 120 - Joutsen, Lokki, Tiira

Meriraitti 21 - Merihelmi, Kielo, Lumme

Satakielentie 9 - Metso

Ruukinrannantie 60 - Riihi

Näytä ostoskori