CATERING

IMG 3467 kopio

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme tarjoilut kokous- ja virkistyspäiviin sekä perhejuhliin ja illanistujaisiin.

Tavoitteemme on tarjota palvelu, joka helpottaa tilaisuuksien järjestämistä ja antaa vieraille mahdollisuuden keskittyä päivän tärkeisiin aiheisiin.

Valmistamme ruoan omassa keittiössämme, jolloin varmistamme maistuvat ja laadukkaat ateriat jokaiseen tilaisuuteen. Ruoka on pääosin sesongin mukaista, mutta huomioimme myös asiakkaidemme ehdotukset ja erityistoiveet.

 


TILAUSEHDOT

À la carte-hinnasto käsittää annoksien valmistuksen, toimituksen sovittuna ajankohtana ja kattauksen noutopöytään huvilassa. Aamiainen toimitetaan edellisenä päivänä, ellei aamiaistarjoilua ole erikseen tilattu. Hinnat eivät sisällä astioiden pesua ruokailun jälkeen. Ateriatilauksiin lisätään catering-palkkio 174 € (alv 24 %).

Suurilta ryhmiltä (yli 15 hlö) catering-palkkio veloitetaan jokaiselta aterialta. Erikseen tilattavissa illallisen tarjoilu hintaan 43,40 €/h (sis. alv), minimiveloitus 3 tuntia. Henkilökunta paikalla aamiaistarjoilussa 43,40 €/h (sis. alv), minimiveloitus 2 tuntia.

Valmistamme kaikki ateriat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosittomiksi. Edellytämme ryhmiltä yhtenäistä menuvalintaa. Erityisruokavaliot huomioidaan, jolloin keittiö valitsee korvaavat tuotteet. Mikäli asiakkaalla on erityisiä toivomuksia korvaavan annoksen sisältöön, veloitetaan siitä tilauskohtainen lisämaksu. Allergiat ja erityisruokavaliot tulee myös ilmoittaa 7 päivää etukäteen, jotta ne voidaan huomioida tilauksessa.

Varaamme pyynnöstä huvilaan kokousvirvoitusjuomat (limonadit ja kivennäisvedet). Juomat laskutetaan joko kulutuksen mukaan tai isojen ryhmien kohdalla etukäteen tilauksen mukaan. Myyntihinta kattaa pullojen hankinnan, käsittelyn ja pantin. Asiakas voi tuoda myös omat juomat tilaisuutta varten mukanaan. Alkon tuote- ja kuljetuspalvelutilaukset tehdään Vantaan eMyymälään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ateriatilaus ja henkilömäärä tulee jättää sitovasti vähintään 7 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen laskutuksessa ei huomioida henkilömäärämuutoksia. Peruutus tulee tehdä myyntipalveluun aina kirjallisesti. Ateria- ja ohjelmapalvelut laskutetaan tilausvahvistuksessa ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti tai mikäli henkilömäärä nousee sen jälkeen, paikalla olevan henkilömäärän mukaisesti.

Seuraavat tiedot pyydetään toimittamaan ja vahvistamaan viimeistään 7 vuorkautta ennen tilaisuutta: aikataulu ja ateria-ajat, ruokailuvalinta, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat, tilaisuuden isäntä/emäntä, laskutustiedot viitetietoineen. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja hintojen muutoksiin.